Looking For Anything Specific?

Kastamonu Sel - Sel Kastamonu'da hayatı tamamen durdurdu - Video Galeri : Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu.

Kastamonu Sel - Sel Kastamonu'da hayatı tamamen durdurdu - Video Galeri : Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu.. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Akvim tv 2.390 views1 year ago.

Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu.

Kastamonu'da sel felaketi: Çay ve dereler taştı ...
Kastamonu'da sel felaketi: Çay ve dereler taştı ... from www.ortadogugazetesi.com
Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı.

Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi.

Akvim tv 2.390 views1 year ago. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Bartın ve sinop'ta da durum vahim.

Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler
Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler from foto.haberler.com
Akvim tv 2.390 views1 year ago. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55.

Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu.

Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Akvim tv 2.390 views1 year ago. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı.

Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu.

Kastamonu'yu da sel vurdu! İşte bölgeden görüntüler ...
Kastamonu'yu da sel vurdu! İşte bölgeden görüntüler ... from i2.cnnturk.com
Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi.

Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken.

Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Posting Komentar

0 Komentar